Wie ben ik?

Met de gedeelde zorg voor een dementerende vader en een dochter met autisme heb ik aan den lijve ondervonden hoe lastig het is om als mantelzorger de weg te vinden binnen het zorglandschap. Ik ben MantelBalans gestart om andere mantelzorgers te ondersteunen en hen rust, balans en grip te helpen brengen in hun leven. En dat vanuit de eigen regievoering en op een manier die recht doet aan hun situatie. Autonomie en Rechtvaardigheid zijn dan ook mijn kernwaarden.

Ik ben Robert Tiesing, ik ben mantelzorgmakelaar en onafhankelijk cliëntondersteuner. Ik ben geboren in 1969 en woon in Scherpenzeel samen met mijn vrouw Saskia en onze drie kinderen.

Wat kan ik toevoegen?

In mijn professionele leven heb ik veel ervaring opgedaan met regelwerk. Dat geeft mij energie. Ik geef niet snel op en ik denk in oplossingen. ‘Nee’ ken ik niet. Daarom krijg ik veel voor elkaar en dat heb ik in dit vak regelmatig nodig. De opleiding tot mantelzorgmakelaar heeft mij vooral de onmisbare kennis van het zorglandschap geleerd. Al deze kennis en vaardigheden gebruik ik om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat wil ik toevoegen?

Mantelzorgers zijn het fundament onder ons zorgstelsel. Het is mijn missie om iedereen die de grip en balans op zijn of haar leven kwijt is of dreigt te raken, te helpen dit te herstellen of te voorkomen.

Ik richt me naast mantelzorgers ook op werkgevers, zorginstellingen en -kantoren. Vanuit dezelfde waarden help ik ook hen om vorm te geven aan de verbetering van de situatie van mantelzorgers. Mijn dienstverlening richt zich voornamelijk op de zorgwetten, indicatiestelling en PGB’s.

Sinds kort ben ik ook onafhankelijk cliëntondersteuner. Ik help met name gemeenten en zorgkantoren met hun taak om mensen met een zorgbehoefte te ondersteunen. Deze kennis en vaardigheden kan ik ook als mantelzorgmakelaar goed inzetten.

Ik ben gecertificeerd mantelzorgmakelaar en sta geregistreerd bij de branchevereniging BMZM en in het register van registerplein. Ook ben ik onafhankelijk cliëntondersteuner en sta ingeschreven bij branchevereniging BCMB.

Schuiven naar boven